DEPREM BÖLGESİ BARO STAJYERLERİ ÇALIŞTAYI

DEPREM BÖLGESİ BARO STAJYERLERİ ÇALIŞTAYI

TBB (Türkiye Barolar Birliği) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Genel Sekreter Av. Veli Küçük’ün de katımlıyla Hatay Barosu’nun ev sahipliğinde ‘Deprem Bölgesi Baro Stajyerleri Çalıştayı’ gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Stajyer Av. Sedat Kuş’un anısına Hatay’ın Bahçeşehir Koleji konferans salonunda düzenlenen ‘Deprem Bölgesi Baro Stajyerleri Çalıştayı’ ilgi gördü.

Hatay Barosu Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Osmaniye Barosu Başkanı Av. Mehmet Karakoç, Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez ve bu baroların stajyer avukatları da Çalıştay’da yer aldı.

Türkiye Barolar Birliği yönetiminin staja ilişkin öne çıkardığı konuları paylaşan Başkan Av. R. Erinç Sağkan, özellikle Staj Yönetmeliği’nin güncellenerek daha etkin hale getirildiğini belirtti ve TBB Online Eğitim Platformu hakkında bilgi verdi.

Başkan Sağkan, ayrıca stajyerlerin ücret sorununun çözümü için de Adalet Bakanlığı ve ilgili makamlarla yapılan görüşmeleri aktardı.

Çalıştayda TBB’ye yönelik soruları Genel Sekreter Av. Veli Küçük yanıtladı. Katılımcılar, deprem bölgesindeki barolar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak, stajyer avukatların mesleki gelişimine katkı sağlayacak adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulundular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.