DEPREMDEN BİNA, KORONADAN HİJYEN KURTARIR

DEPREMDEN BİNA, KORONADAN HİJYEN KURTARIR

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, önceki gün Hatay’da art arda yaşanan depremler ve tüm dünyayı saran koronavirüs ile ilgili açıklama yaptı. Yeloğlu, “İnsanları; depremden bulundukları sağlam bina, koronadan ise uyguladıkları hijyen kurtarır” dedi.
Hatay’ın Doğu Anadolu Fayı üzerinde olduğunu belirten Mehmet Yeloğlu, “Geçtiğimiz Çarşamba günü ardı ardına depremler yaşadık. Şükürler olsun, herhangi bir kaybımız yok. Ancak, deprem gerçeğini unutmamamız lazım. Deprem değil bina öldürür diye bir söz vardır. Bunu Hataylı hemşerilerim de akılarından çıkartmasınlar. Tüm vatandaşlarımız binalarını depreme dayanıklılık yönünden kontrol ettirsin. Evlerdeki mobilyaları mümkün olduğunca duvarlara sabitleyelim” dedi.
Açıklamasında, Koronavirüs önemlerine de değinen AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, “Nasıl ki olası bir depremden insanları sağlam binalar kurtaracaksa, koronavirüsten de insanlarımızı sağlam bir hijyen kurtaracaktır. Depremden bina, koronadan hijyen kurtarır. Ellerimizi 20 saniye boyunca sabunla yıkamayı ihmal etmeyelim. Sosyal mesafeyi korumaya, maske kullanımına ve kişisel izolasyonumuza en süt seviyede dikkat edelim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.