DEPREMLE YIKILAN DEFNE’YE BİR DARBE DE ENERJİSA’DAN

DEPREMLE YIKILAN DEFNE’YE BİR DARBE DE ENERJİSA’DAN

Hatay’da vatandaşların en uğrak noktalarından olan Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi şelaleler bölgesinde 5 günden bu yana kesik olan elektrikler hayatı adeta felç etti.Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirdiği günlerde elektrik arızasının günlerdir tamir edilmediği ve ihmal edilen ilçe sıfatına bürünen Defne’de ailesinin geçimini sağlamak için çalışan esnaflar elektrik olmadığından dolayı zor günler geçirdiklerini belirttiler. Günlerdir çağrılarına yanıt alamayan esnaflar, EnerjiSA yetkililerine isyan ettiler. Elektrik olmadan gıda işletmelerinin iş yapamadığını ve büyük zarar ettiğini belirten esnaflar, ayrıca vatandaşlara hizmet veremedikleri için tüm işletmelerin neredeyse kepenk kapatma noktasına geldiğini belirttiler. Depremin yıktığı Hatay’a bir darbenin de EnerjiSA’dan geldiğini belirten vatandaşlar, yetkililere seslenerek arızaların hemen giderilmesini istediler.

“ELEKTRİK KESERKEN TAZI GİBİ, ARIZA OLUNCA KAPLUMBAĞA GİBİLER”

EnerjiSA’ya adeta ateş püsküren yöre esnafı gazetemize yaptıkları açıklamalarda; “Elektrik faturasının günü geçtiğinde tazı gibi koşarak elektrikleri kesen, konteyner işyerlerine dahi acımadan sayaç takan EnerjiSA, sıra arıza onarımına gelince kaplumbağa hızıyla hareket ediyor. 5 gündür bölgemizde yaşanan arıza giderilmedi. Bizi bu sıcakta çaresiz bırakan EnerjiSA yöneticilerini Allah’a havale ediyoruz. Defne’yi görmezden gelmelerine müsaade etmeyeceğiz. Biz de tepkimizi koymak için gerekli tüm mercilere başvurumuzu yapacağız” ifadelerini kullandılar.

REKLAM ALANI

Defneli vatandaşlar, arızalarının en kısa süre içerisinde giderilmesini istiyor.Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.