DEVA ANTAKYA MKÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA

DEVA ANTAKYA MKÜ’LÜ GENÇLERİN YANINDA

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya ilçe Gençlik Politikaları Başkanlığı, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde gençlerle buluştu. Üniversiteli gençlere broşür dağıtan DEVA Antakya teşkilatı, partiyi tanıtarak çözüm önerilerini gençlerle paylaştı.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERDEN DEVA’YA YOĞUN İLGİ

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya ilçe Gençlik Politikaları Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İl Gençlik Çalışmaları Politika Başkanlığı, Antakya ve Defne ilçelerimiz yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Hatay Mustafa Kemal üniversitesin de genç arkadaşlarımıza partimizi tanıtıp, çözüm önerilerimizi anlatıp üye kayıt işlemlerini gerçekleştirdik. Gençlik sadece gelecek değil, aynı zamanda bugündür. Türkiye’nin bugünden yarına gideceği rotanın belirleyicisi de gençlik olacaktır. Her şeyden önce, gençliğin dinamizmi, ilham ve gücü hayal ettiğimiz özgür, adil ve demokratik Türkiye’ye giden yoldaki en önemli taşıyıcıdır” denildi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.