DEVA HATAY’DAN HASİAD’A ZİYARET

DEVA HATAY’DAN HASİAD’A ZİYARET

,Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, partinin 2. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi. DEVA Partisi heyetini HASİAD Başkanı Murat Hayzaran ağırladı. Heyette Coşkun’un yanı sıra Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Ziyarette parti çalışmalarını HASİAD Başkanı Murat Hayzaran’a anlatan Coşkun, iş dünyasının güncel sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Coşkun, misafirperverliğinden dolayı Hayzaran’a teşekkürlerini sundu.

HAYZARAN’DAN DEVA HEYETİNE TEŞEKKÜR

HASİAD Başkanı Murat Hayzaran da heyete ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Hayzaran ziyaretle ilgili açıklamasında; “DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri DEVA Partisi’nin 2. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla derneğimizi ziyaret ederek, mevcut çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yaptılar. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.