DEVA HATAY’DAN İSTİŞARE ZİYARETLERİ

DEVA HATAY’DAN İSTİŞARE ZİYARETLERİ

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nı yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay’da istişare ziyaretlerini sürdürüyor. Partinin kuruluşunda önemli rol üstlenen Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Teşkilat İşleri Başkanımız Sadullah Ergin’in de yer aldığı ziyaretlerin sonuncusu Hatay’ın tanınmış isimlerinden Altınözülü iş insanı Mehmet Sözer oldu. Sözer’in ziyaretinde Ergin’in yanı sıra İl Başkanı Sabit Coşkun ve Altınözü ilçe Başkanı Hulki Baskın da hazır bulundu. Ziyarette partinin önümüzdeki dönemdeki politikasının seyri ve Hatay’da yapılabilecek olan projeler konuşuldu.

HASSA İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

DEV Partisi Hatay’da yapılanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hassa’da ilçe kongresi düzenlendi. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Teşkilat İşleri Başkanımız Sadullah Ergin ve diğer ilçe başkanlarının yanı sıra Hassalı vatandaşlar katıldı. 1.Olağan kongresi sonucunda ilçe başkanlığına Zekeriya Aşık seçildi. Ergin, Aşık’ı görevinden dolayı kutladı. Sadullah Ergin, kongrede yaptığı konuşmada, “Hassa’nın DEVAsı Zekeriya Aşık Başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerimizi iletir, başarılar dilerim” dedi. 

BAŞKAN COŞKUN İSTİŞAREYE ÖNEM VERİYOR

DEVA Partisi İl Başkanı Sabit Coşkun, büyük önem verdiği istişareleri ilin öncüleriyle yaptığı görüşmelerle sürdürüyor. Başkan Coşkun bu kapsamda Elektrikçiler Odası Başkanı Vehip Sultanoğlu’nu işyerinde ziyaret ederek hasbihalde bulundu. Burada gündeme yönelik konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

İYİ GÜNDE OLDUĞU GİBİ KÖTÜ GÜNDE DE DEVA VATANDAŞIN YANINDA

DEVA Partisi vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Teşkilat işleri Başkanı Sadullah Ergin, İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya ve Altınözü ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Altınözü ilçesi Babatorun Mahallesi sakinlerinden merhum Abdulilah Eminoğlu’nun yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Heyet ayrıca Altınözü ilçesi Kurtmezrası Mahallesi sakinlerinden merhum İnayet Altınöz’ün yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Sabit Coşkun, yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi Hatay İl Teşkilatı olarak ilimizde çalışmalara devam edeceğiz. Biz her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.