DEVA HATAY’DAN YOĞUN TEMAS

DEVA HATAY’DAN YOĞUN TEMAS

İktidar hedefiyle yoluna emin adımlarla devam eden Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Yönetimi, Hatay’da temaslarını yoğunlaştırılmış şekilde sürdürüyor.

Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in öncülüğündeki İl Yönetimi, Hatay’da bulunan oda ve STK başkanlarıyla görüşerek iş dünyasının ve çalışanların nabzını tutuyor. Söz konusu ziyaretler kapsamında son temas Hatay Elektronik Cihaz Tamircileri Odası Başkanı Adnan Taşçıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirildi. Ziyarette gündeme yönelik konular üzerinde istişare edilirken Ergin, DEVA Partisi’nin rotasını ve politikalarını açıkladı. Taşçıoğlu ve yönetimine ev sahipliği için teşekkür eden Ergin, DEVA Partisi’nin bir kitle partisi olduğunu belirterek, tüm vatandaşları partiye beklediklerini belirtti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in yanı sıra, İl Başkanı Sabit Coşkun, İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.