DEVA HEYETİNDEN TURAN AİLESİNE ZİYARET

DEVA HEYETİNDEN TURAN AİLESİNE ZİYARET

Türk siyasi tarihinin yeni siyasi oluşumlarından Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Teşkilatı, Reyhanlı’nın tanınmış ailelerinden Turan ailesinin büyüğü Suphi Turan’ı ziyaret etti.

Ziyarette DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, İl Başkanı Sabit Coşkun, DEVA Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Hocamoğlu, İl Başkan Yardımcısı Cahit Atalay, İl Sekreteri Hani Kılınç, DEVA Partisi Antakya İlçe yöneticisi Berk Yılmaz’ın yanı sıra Hatay Express Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bostan Yılmaz ve Meşale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Çaylı da ziyarette hazır bulundu.

ERGİN: TURAN AİLESİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Uzun süredir dostluğu bulunan Turan ailesinin büyüğü Suphi Turan ile siyasi değerlendirmelerde bulunan DEVA Partili Sadullah Ergin, Turan ailesinin Reyhanlı’da önemli ağırlığı olduğunu belirtti. Kendilerine gösterilen nezakete teşekkür eden Ergin, ziyarette yaptığı konuşmada; “Suphi Turan ağabeyimiz hepimizin büyüğüdür. Kendisi ile uzun süreli dostluğumuz vardır. Dostluklar siyasetin de her şeyin de üzerindedir. Biz bugün kendisini hem ziyaret ederek hasbihal ettik, hem de önemli değerlendirmelerde bulunduk. Bizlere eşlik eden il ve ilçe yöneticilerimize, değerli basın temsilcilerine ve bizi büyük sevgi ve samimiyetle karşılayıp ağırlayan Suphi Turan ve ailesine teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.Suphi Turan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, tüm ziyaretçilerine teşekkür etti. Nezaket ziyareti, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.