DEVA PARTİSİ ÜRETİCİ İLE TÜKETİCİLERLE BİRLİKTE

DEVA PARTİSİ ÜRETİCİ İLE TÜKETİCİLERLE BİRLİKTE

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antakya İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazar yerlerini ziyaret ederek üretici ile tüketicinin buluştuğu HATMEK Semt Pazarı’ında vatandaşlarla bir araya geldi.

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu kurulan HATMEK Semt Pazarı’nda üretici ile tüketicilerle bir araya gelerek siyasi parti çalışmalarını anlattılar.

Üretici olan pazarcı esnafı ile vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, partisinin çalışmalarını anlatarak pazarcı esnafının ve vatandaşların yaşadığı sıkıntı ve sorunları yerinde dinledi.

Pazarcı esnafı ile vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları ve sorunlarının çözülmesi için DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini anlatan DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Türkiye’nin kaderinin bu olmadığını ve DEVA  Partisi kadrolarının Ülkenin ihtiyaç duyduğu umut ışığı olduğunu belirterek siyasi çalışmalarını çözün odaklı sürdüreceklerini söyledi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.