DEVA PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA PARTİSİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti.

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. DEVA Partisi heyeti, gazetemiz imtiyaz sahibi Kazım Çaylı tarafından ağırlandı. Ziyarette,  Hatay ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. DEVA Partisi kadrolarının ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu ifade eden Başkan Çakılı, partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını dile getirdi.

‘’YENİ BİR PARTİYİZ, CİDDİ BİR TEVECCÜH VAR’’

 Yeni bir partiyiz, Ciddi bir teveccüh var. İnsanlarımızın ister istemez yeni bir arayış içinde dolduğunu ifade eden Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ‘’Çünkü halkımızın çok fazla dile getiremediği ama şikayetçi olduğu sorunlar mevcut. Bu sorunlara deva olacağımıza inandığımız için yola çıktık. 

‘’ÜLKE SİYASETİNDE LİYAKATI ÖNEMSİYORUZ’’

Ülke siyasetinde liyakati önemsiyoruz. İnsanımız hak ettiği yere geldiği zaman ülkemiz daha iyi yere gelecektir. Bizim iktidarımızda bu olacaktır. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan bu konuda çok hassas. Alışıla gelmiş bir siyaseti biz istemiyoruz. Her şeyin tartışılabildiği, istişareye açık, yanlış karar alınabildiğini söylenebilecek bir ortam olsun istiyoruz.  Halkın arasına inip istişare yaptığımızda, insanlar, bizden neler yapabileceğimizi öğrenmek istiyor bilgilendiriyoruz ve partimize ciddi bir teveccüh var.’’ Dedi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi  Kazım Çaylı ziyaretleri için Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve beraberindeki heyete teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu. Haber : M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.