DEVA PARTİSİ’NDEN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

DEVA PARTİSİ’NDEN TEMİZYÜREK’E ZİYARET

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Antakya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Gençlik Kolları Üyeleri Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e çalışma ofisinde nezaket ziyareti gerçekleştirdi.HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e çalışma ofisinde gerçekleştirilen nezaket ziyaretine DEVA Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Güney, Ahmet Berk Yılmaz ile birlikte DEVA Partisi İl Gençlik Politikaları Başkanı Murat Hocamoğlu, Furkan Yıldırım ve Cem Şahin katıldı.

Yerel basını yakından takip ettiklerini belirten DEVA Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel basının siyasi çalışmaların topluma ve kamuya aktarılmasında önemli bir görev yaptığını belirterek yerel basına her zaman destek vereceklerini ve vermeye devam edeceklerini söylediler. Siyasi partilerin ülkenin yönetilmesinde demokrasinin unsurlarını yerine getirmesi açısından var olduğunu belirten HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Gençlik Kolları’nın gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.