DEVA, YAYLADAĞI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

DEVA, YAYLADAĞI’NDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Teşkilatı Yayladağı’nda istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, Yayladağı İlçe Başkanı İbrahim Açık, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda DEVA Partisi’nin son dönemdeki politika seyri görüşüldü.

AÇIK: ALINAN KARARLAR İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Toplantıyla ilgili konuşan DEVA Yayladağı İlçe Başkanı İbrahim Açık, “DEVA partisi Yayladağı ilçe teşkilatı olarak istişare toplantımıza katılan DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Sadullah Ergin başkanımız il başkanımız Sabit Coşkun Antakya ilçe başkanı Uğur Çakılı il yönetim kurulu ve Antakya ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımız ayrıca Yayladağı deva partisi ilçe teşkilatında görev yapan çok değerli yol arkadaşlarım teşkilatımız bir birinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.