DİJİTAL AİLE MOBİL UYGULAMASI TANITILDI

DİJİTAL AİLE MOBİL UYGULAMASI TANITILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kurumsal materyallere elektronik ortamda erişim sağlamak amacıyla ‘Dijital Aile’ mobil uygulamasını tanıttı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Dijital Aile” uygulamasının kağıt kullanımını azaltacağı ve Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında kamu kaynaklarının etkili ve ekonomik kullanılmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

Uygulama, çocuk, kadın, aile, sosyal yardımlar, sosyal hizmetler ve sosyal politikalar gibi birçok kategoride dergi, kitap, broşür, rehber ve bülten gibi içeriklere erişim sunacak. Kullanıcılar, uygulama sayesinde arama fonksiyonu ve kategori filtreleri ile istedikleri materyalleri hızlıca bulabilecekler.

Ücretsiz İndirilebilir

REKLAM ALANI

“Dijital Aile” mobil uygulaması, zengin içerik arşivinin yanı sıra favorilere ekleme özelliği ile kişisel kütüphaneler oluşturma imkanı sunuyor. Ayrıca, sesli betimleme özelliği görme engelli bireyler ve sesli içerik tercih eden kullanıcılar için dergilerin içeriklerini sesli olarak dinleme olanağı sağlıyor. Uygulama, kullanıcıların materyalleri internet bağlantısı olmadan da erişmelerine imkan tanıyor; bu özellik, seyahat sırasında veya internet erişiminin kısıtlı olduğu durumlarda büyük kolaylık sağlayacak.

Mobil uygulama, IOS ve Android mobil marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.