Doğa ile iç içe, huzur ve lezzetin adresi… “KÖYÜM CAFE&KAHVALTI” HİZMETE GİRDİ

Eşsiz manzarasıyla, doğa ile iç içe olan Köyüm Cafe&Kahvaltı hizmete girdi. Köyüm Yumurta ile sektöre giren, şimdi de kahvaltı ve cafe sektörüne adım atan Ahmet Açıkgöz ile İbrahim Açıkgöz’ün sahipliğini yaptığı Köyüm Cafe&Kahvaltı, Alahan Mahallesi Fırnız Yaylası yolu Havuz Sokakta müşterilerini bekliyor.

Doğa ile iç içe, huzur ve lezzetin adresi… “KÖYÜM CAFE&KAHVALTI” HİZMETE GİRDİ

Eşsiz manzarasıyla, doğa ile iç içe olan Köyüm Cafe&Kahvaltı hizmete girdi. Köyüm Yumurta ile sektöre giren, şimdi de kahvaltı ve cafe sektörüne adım atan Ahmet Açıkgöz ile İbrahim Açıkgöz’ün sahipliğini yaptığı Köyüm Cafe&Kahvaltı, Alahan Mahallesi Fırnız Yaylası yolu Havuz Sokakta müşterilerini bekliyor. Merkez Market ve Simge Markette satışları devam Köyüm Yumurta, yeni mekanda da müşterilere sunulmaya başlandı. Zengin menüsü ve müşteri odaklı hizmeti ile kahvaltının yanı sıra, nargile, mesire alanı, yürüyüş yolu ile hizmete hazır olan Köyüm Cafe&Kahvaltı’nın tanıtımı amacıyla gazetecilerle bir araya gelen Açıkgöz kardeşler, sektörde iddialı olduklarını ifade ettiler.

Tamamı organik ürünler ile 100 kişilik mekanında hizmete giren Köyüm Cafe&Kahvaltı, kısa zamanda adını geniş kitlelere duyurmaya başardı. Çocuklu ailelerin de rahatça piknik yapıp, zaman geçirebileceği mekan olan Köyüm Cafe&Kahvaltı, temiz havası ile dikkatleri çekiyor. Haftanın 7 günü 07.00 ile 24.00 saatleri arasında açık olan Köyüm Cafe&Kahvaltı mekanına 0555 661 00 00 numaralı telefondan da ulaşılabileceğini söyleyen Ahmet Açıkgöz, ürünlerin tamamının doğal olduğunu ve müşteri odaklı bir hizmet anlayışıyla bu yola girdiklerini ifade etti. Grup yemekleri ve çeşitli organizasyonlar içinde hizmet verdiklerini söyleyen İbrahim Açıkgöz ise, tüm Hatay halkının yeni mekanlarına davet etti. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.