DOĞA SEVERELER TAHTA KÖPRÜYE AKIN ETTİ!

DOĞA SEVERELER TAHTA KÖPRÜYE AKIN ETTİ!

Serinyol Tahtaköprü Yıldırım Deresi Mesire Alanı doğa sever Hataylılar için cazibe yeri olmaya devam ediyor.

Bir süre önce ilgili birimler tarafından bakımı yapılan ve Hataylıların zaman geçirebileceği alan haline getirilen Serinyol Tahtaköprü Yıldırım Deresi, ziyaretçi akınına uğruyor. Sıcak havalarda serinlemek ve temiz hava almak isteyen vatandaşlar soluğu mesire alanında alıyorlar.

Vatandaşlar, “Yıllardır çevre mahallelere ve ilçelere hizmet veren mesire alanı kısa bir süre önce yenilendi. Daha düzenli ve güzel hale geldi. Derenin doğa bütünlüğüne dokunulmaması ve doğayla iç içe olması çok güzel. Sıcak havalarda kaliteli zaman geçirmek için bizlerde burayı tercih ediyoruz” dediler.

REKLAM ALANI

TEHLİKELİ SERİNLEME

Öte yandan hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu kentte vatandaşlar, serinleyebilmek için boğulma tehlikesine aldırmadan dere yataklarında yüzdüler.

Boğulma olaylarında daha çok genç nüfusun etkilendiğinin altını çizen vatandaşlar, bu konuda ailelere uyarıda bulundular.

Serinlemek için deniz, havuz, nehir ve göl gibi alanlarda yüzmek isteyenlere, boğulma tehlikelerine karşı uyarılarda bulunan vatandaşlar, “Göllerde yüzmenin daha tehlikeli. Sulama kanalı, baraj ve göletler yüzmek ve serinlemek için değildir. Ailelerin bu konuda daha hassas ve duyarlı olması gerekiyor. Bunun yanı sıra kayalıklarla dolu bir alan. Kayıp düşme riski de çok fazla. Bu konuda dikkatli olunmalı ve yüzmek için farklı alanlar tercih edilmeli” dediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.