DOĞAYA KAZANDIRACAKLAR!

DOĞAYA KAZANDIRACAKLAR!

Gümüşgöze İlk ve Ortaokulu Öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu. Okul Yönetimi ve Öğrencileri başlattıkları e-twinning projesi ile nesli tükenme tehlikesi altında olan ata tohumlarını doğaya geri kazandırmak için adım attı.

Okul Müdürü Murat Sakman proje ile ilgili verdiği bilgide “Kurucusu olacağımız projeyi öğretmenlerimiz Sibel Ulu Aşkar, Emra Cellat, M. Kasım Tümkaya önderliğinde yürütecek. Defne Belediyesi ve Teofarm Çiftliği ile büyüteceğiz. 

Defne Belediye Başkanı Sayın İbrahim Güzel okulumuz için her türlü desteği vereceğini açıklamış, içinde sera olan bahçe kompleksi düzenlemesini hayata geçirmiştir. Bu projenin Defne ilçesi genelinde yaygınlaştırılacağı sözünü vermiştir. TEOFARM çiftliğinden Sayın Elif Teoman Ovalı ve Adnan Teoman kardeşler miras aldıkları kültürel-ekolojik birikimlerini bizlerle paylaşmış, atacağımız adımlarda destekçi olacaklarını belirtmişlerdir” dedi.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Okul Öğrencileri ve Proje Yürütücüleri 10 Kasım sabahı Gazi Mustafa Kemal’in anısına, Atamızın doğaya, tüm canlılara duyduğu sevginin ışığıyla tohumları avuçlayıp, bütünü kucaklayan bilinçle toprağa serpti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.