DOLMUŞUNUN İÇİNİ ŞEHİT FOTOĞRAFLARIYLA DONATTI

DOLMUŞUNUN İÇİNİ ŞEHİT FOTOĞRAFLARIYLA DONATTI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir dolmuş şoförü aracında ayakta yolculuk yapanlar için özel yaptırdığı tutacaklara bölgenin şehit gençlerini unutturmamak amacıyla isimlerinin yer aldığı fotoğraflarını yerleştirdi. İskenderun Karayılan Mahallesi hattında şehir içi dolmuşçuluk yapan Mustafa Saraçoğlu, bu vatan için canını feda eden gençlerin simaları ve adları unutulmamak için aracının içerisinde özel bir çalışma yaptı.

Dolmuşta ayakta yolculuk yapanlar için özel yaptırdığı tutacaklarına bölgenin şehitlerinin fotoğraflarıyla donatan Mustafa Saraçoğlu “Buradaki fotoğraflar, bizim bölgenin bu toprakların şehit gençleri. Şehit Selim Vurdal da mahallemin çocuğu, o şehit olduğu günün sabahı uyandığında, arkadaşlarına otobüse binip gideceğini söylemiş. Arkadaşları da sormuş, biz de var mıyız? Yok, ben yalnız gideceğim, demiş ve o gün şehit oluyor. Otobüsle bağdaştırarak, ben de böyle bir şey düşündüm” diye konuştu.

Şehitlerin gün geçtikçe unutulduğu kanısına vardığını da vurgulayan Mustafa Saraçoğlu, “Onun için buradaki şehit fotoğrafların hepsi tanıdık, bildik kişiler, bölgemizin gençleri. Gençlerimiz görsün, Ukrayna’da Irak’ta orada burada Suriye’de her yerde savaş var ve biz rahat bir hayat yaşıyoruz. İstedim ki gençlerimiz bunları görsün, nasıl bu kadar rahat yaşadığımızı bilsinler” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.