Meşale Gazetesi

DÖRTYOL BELEDİYESİ ÖNEMLİ BİR HİZMETE İMZA ATTI

DÖRTYOL BELEDİYESİ ÖNEMLİ BİR HİZMETE İMZA ATTI

Dörtyol Belediyesi Başkan Fadıl Keskin’in talimatları ile önemli bir hizmete imza attı.  Belediye inşaat işçi ve ustalar başta olmak üzere vatandaşlara 6 ayrı Avrupa Ülkesinde geçerli yasal zorunluluğunu bulunan Mesleki Yeterlilik Sertifikasını ücretsiz kazandırıyor.

ÜCRETSİZ KAZANDIRIYORUZ

Konuyla ilgili Dörtyol Belediyesi’nden yapılan açıklamada:  Dörtyol Belediyesi olarak inşaat işçi ve ustalarımız başta olmak üzere vatandaşlarımıza 6 ayrı Avrupa Ülkesinde geçerli yasal zorunluluğunu bulunan Mesleki Yeterlilik Sertifikasını ücretsiz kazandırıyoruz.

MESLEK ÇEŞİTLİLİĞİ YÜKSEK

Bu program kapsamında Taşeronlar, ustalar, işçiler, kalıpçılar, duvarcılar, sıvacılar, ısı yalıtımcısı, boyacı, iskele kurulum elemanı, metal kesimci, makine bakımcı, pvc doğrama montajcısı, su yalıtımcısı, çelik kaynakçısı, makine montajcısı, seramik karo kaplamacısı, elektrik bakımcısı, elektrik pano montajcısı, alçı levha uygulayıcısı, demirci ve müteahhitler katılım sağlayacaktır.

SON BAŞVURU 16.04.2021

Yaklaşık bir ay sürecek eğitim sonunda tertiplenecek serfitika töreninde vatandaşlarımız belgelerini alacaktır. Dörtyol Belediyesi ana hizmet binasında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde bulunan formları doldurmaları gerekmektedir. Son katılım tarihi 16.04.2021 Cuma günüdür. Program Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Türkak, Sc Belgelendirme ve EBA Danışmanlık iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: 444 7 712 “denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.