DÖRTYOL BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLERİ SEVİNDİREN İMZA

DÖRTYOL BELEDİYESİ’NDE İŞÇİLERİ SEVİNDİREN İMZA

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Mahalli İdareler ve İşverenleri Sendikası ve Belediye İş Sendikası ile toplantısını karara bağladı.

İmza törenine Mahalli İdareler ve İşverenleri Sendikası ve Belediye İş Sendikası yetkilileri de iştirak etti. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin konuyla ilgili “ Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri neticesinde Belediye Şirketimiz Dörtyol Belde Hizmetleri İmar Ltd. Şti’ne bağlı olan şirket personeli olan mesai arkadaşlarımızın maaşları, en düşük ücret alan arkadaşımızın maaşı net olarak 5532.43 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca yılda bir defaya mahsus olmak üzere toplamda 30 gün ikramiye alacaklar. İmkanlarımız dahilinde mesai arkadaşlarımıza en iyi şekilde zam yaptığımıza inanıyorum. Kıymetli personellerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum“ dedi.Dörtyol Belediyesi işçilerini sevindiren imzanın ardından işçi personeller Başkan Keskin’e teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.