DÖRTYOL’DA TRAFİK DENETİMİ

DÖRTYOL’DA TRAFİK DENETİMİ

Dörtyol Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Dörtyol Zabıta Müdürlüğü Trafik Dairesi önceki gün Şaban Akın Uçar Caddesi üzerinde toplu taşıma araçlarında denetleme yaptı.

Özellikle yaz aylarında yakıt tüketimini azaltmak amacıyla toplu taşıma araçlarında klima açmak yerine araç kapısı ve camlarının açık bırakılarak seyahat edilmesi yolcu güvenliğini tehlikeye düşürmekte.

Bu tehlikenin önlenmesi için İç İşleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Dörtyol Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Amirliği, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Dörtyol Zabıta Müdürlüğü Trafik Dairesi önceki gün Şaban Akın Uçar Caddesi üzerinde toplu taşıma araçlarında denetleme yaptı.

ÇELEBİ: DENETİM MEMNUNİYET VERİCİ

Şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan araçlarla, iş yeri servislerine yönelik olarak yapılan uygulamada ayrıca belge kontrolleri de gerçekleştirildi. Emniyet kemeri takılması ve ayakta yolcu alınmaması konularında da uyarılan şoförlere araç hareket etmeden önce mutlaka kapıların kapatılması konusu tekrar hatırlatıldı.

Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi uygulama hakkında yaptığı açıklamada; “Hem şoför esnafımızın cezai bir durumla karşılaşmaması, hem de yolcularımızın can ve mal güvenliği açısından araç kapılarının kapalı olması ve yolcuların konforlu bir seyahat etmeleri için klimaların da açık olması konusunda bu gün emniyet güçlerimizle birlikte uyarı mahiyetinde bir uygulama yaptık. Kontrollerimiz sırasında sürücülerimizin tamamının kurallara uyduğun görmek bizleri memnun etti. Bundan sonrada aynı titizliğin gösterilmesini tüm şoför esnaflarımıza tavsiye ediyoruz.” Dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.