DÖRTYOL’DA YAŞAM ZORLAŞIYOR

DÖRTYOL’DA YAŞAM ZORLAŞIYOR

Dörtyol yapılan hizmetlerden ziyade yapılmayan ve eksik kalan hizmetlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Kaçak at skandalıyla parti üyeliği düşürüldüğünden bu yana ilçede hizmetler adeta dururken ilçede yaşam hem esnaf, hem de vatandaşlar için gitgide zorlaşıyor. Temel hizmetlerin dahi aksadığı ilçede yeni tesisler açılmıyor, belediye hizmet üretemiyor, vatandaşların istekleri dinlenmiyor. Hatay’ın adeta unutulan yüzü olan Dörtyol, bereketli toprakları ve genç nüfus potansiyelini kullanamıyor.

VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ AMA NAFİLE

Gerek sosyal medya üzerinden, gerekse de bizzat belediyeye giderek şikayette bulunan vatandaşlar şikayetlerinin geri dönüşünü dahi alamıyor. Herhangi bir cevap verilmeyen vatandaşlar kaderine terk edilmişliğin hüznünü yaşarken Dörtyollular kaybettikleri bir dönem daha yaşıyor. Dörtyol’dan vekil de çıkartılmasına rağmen ilçede küçük birkaç işletme dışında yeni işyerleri açılmadı. İlçeye iş imkanı olacak, gençlerin ilçeden göç etmelerine engel olacak girişimler ve yatırımlar yapılmadı.

DÖRTYOL’UN 5 SENESİ DAHA KAYBOLDU

Yayladağı, son 1 yılda yıldızını parlatırken, Dörtyol’un ise tam aksine yıldızının söndüğü açıkça görülüyor. Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet prensibini dillerinden düşürmeyen yetkililerin Dörtyolluları kaderine terk ettikleri görülürken, vatandaşlar ilçenin her geçen gün geriye gittiklerine şahit oluyor. Dörtyol ve Dörtyollular acil olarak yol, yatırım ve hizmet bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.