Meşale Gazetesi

DÖRTYOLLULAR HİZMET BEKLİYOR

DÖRTYOLLULAR HİZMET BEKLİYOR

Hatay’da hizmet fakiri ilçeler arasında yer alan Dörtyol’da vatandaşlar ilçeye yeni yollar, tesisler, yeşil alanlar ve iş merkezleri yapılmasını istiyor.Başkan Fadıl Keskin öncülüğünde yapılan hizmetlerin son dönemde kesilmesiyle ilçe gerilemeye ve göç vermeye başladı. Bereketli toprakları olan ilçede ekonomik krizin de vatandaşlar yardım bekliyor. Tarihi boyunca adı kahramanlıklarla, milli savunma ile yan yana anılan kent son dönemde bozuk yollarla, kirli caddelerle ve işsizlikle anılır oldu.

VATANDAŞLAR SESİNİ DUYURAMIYOR

Dörtyol’da hizmet isteyen vatandaşlar, yetkililere seslerini duyuramıyor. Yolların bakımsız olduğunu sosyal medyadan haykıran, bozuk yolları kendileri onaran vatandaşlar en çok feryatlarını kimsenin duymamasından şikayet ediyor.

“YOLLARI ONARDIK, KİMSENİN RUHU DUYMADI”

Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda; “Dörtyol hizmet fakiri bir ilçe. Adeta uyuyan bir ilçeye dönüştük. Yollarımız berbat. Çukurdan kaçmaktan arabalarımızın tekerleri yandı. Yolları biz onardık. Kimsenin ruhu duymadı. Sorunumuzu kimse dile getirmiyor. Adeta herkes uyuyor. Biz çok büyük projeler değil ana hizmetleri bekliyoruz. Bize yolumuzu yapsınlar, suyumuzu tam versinler, çevreyi temizlesinler yeter” ifadelerini kullandılar.Vatandaşlar, yetkililerden ilçeye hizmet ve sorumluluk bekliyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.