Meşale Gazetesi

“DR.BAYRAKÇIOĞLU’NDAN HİJYEN HASSASİYETİ”

“DR.BAYRAKÇIOĞLU’NDAN HİJYEN HASSASİYETİ”

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, pandemi dönemi başından bu yana önemle üzerinde durduğu hijyen kurallarının görülür hale getirilmesi adına 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü’nde hastanede el hijyeni standı oluşturulmasına öncülük etti. 

Bayrakçıoğlu pandemi sürecinin başından bu yana Hastane’de temizliğe ve hijyene azami derecede önem göstermiştir. Bu sebeple de el hijyeni gününde de aynı tavsiye ve önerilerini yineleyerek hastalara daha temiz ve sağlıklı ortamda tedavi edilmeleri hususunda bilgilendirmeler de bulundu.

Bayrakçıoğlu’nun destekleri, enfeksiyon kontrol hemşirelerinin de yoğun çabalarıyla oluşturulan stant ile hijyen kurallarına dikkat çekilmesi amaçlanıyor. 

BAYRAKÇIOĞLU’NDAN HEMŞİRELERE TEŞEKKÜR 

Proje ile ilgili yapılan açıklamada, “5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü dolayısıyla hastanemizde enfeksiyon kontrol hemşireleri tarafından el hijyeni standı oluşturuldu. Oluşturulan stantta ziyaretçilerimize ve hastane personeline el hijyeniyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Standımızı Başhekim Vekilimiz Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu ziyaret ederek el hijyeninin önemine dikkat çekip hemşirelerimize bu anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür etti. 

İNAL: BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ 

Enfeksiyon Konrol Hemşiresi Fatma İnal el hijyeninin önemine dikkat çekerek,  “Temasla bulaşan enfeksiyonların önlenmesinde en önemli faktörlerin başında olan ve özellikle çalışma hayatımızın tüm alanlarında uygulamamız gereken el hijyeninde farkındalığın arttırılması amacıyla, enfeksiyon kontrol hemşireleri olarak 5 Mayıs dünya el hijyeni gününde etkinlikler düzenlemiş olmaktan sevinç duymaktayız” ifadelerini kullandı. 

Dr. Bayrakçıoğlu, kurulan standı bizzat deneyimledi ve herkese de hijyen kurallarına uyulmasını tavsiye ederek kurulan stanttan istifade edilmesini istedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.