DR. SÖNMEZ HASTALARA MORAL VERDİ

DR. SÖNMEZ HASTALARA MORAL VERDİ

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez 26 Ekim Hasta Hakları Günü vesilesiyle hastalara moral ziyaretinde bulundu. Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden Sönmez, acil şifalar dileklerini ileterek karanfil takdiminde bulundu. Sönmez’e hastane yöneticileri de eşlik etti. Hastaların oldukça memnun kaldığı ziyarete katılanlara teşekkür eden Sönmez, farkındalık oluşturan çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.

SÖNMEZ: TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

Programla ilgili açıklama yapan Sönmez; “26 Ekim Hasta Hakları Günü münasebetiyle Hastane Yönetimimiz ile birlikte; Kemoterapi Ünitemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek hastalarımıza birer karanfil verdik. Hastanemiz iç alanında açılan Hasta Hakları Standını da ziyaret ederek Birim Sorumlusu ve çalışanlarına teşekkür ettik. Standı ziyaret eden misafirlerimize de birer karanfil verdik. Allah tüm hastalara acil şifalar versin” dedi. Hastalar da jestinden dolayı Başhekim Sönmez’e teşekkür etti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.