DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, ”30 Kasım Dünya Şoförler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda, şoförlüğün, bir sanat, bir ihtiyaç, bir fedakârlık olduğunu ve özveri istediğini ifade etti. Yılmaz mesajında; “Dört teker üzerinde gecesini gündüzüne katıp ülke ekonomisinin kalkınmasında en büyük güç olan şoför kardeşlerimiz, ailesinin ve çocuklarının rızkı için pandemi sürecinde dahi gece gündüz demeden her türlü tehlikeyi göze alarak çalışmaktadırlar. Emeklerine ve tecrübelerine ihtiyacımız olan şoförlerin bu mesleği sürdürebilmeleri ve şoförlüğün gençler arasında da tercih edilmesi için birçok paydaşın ortak hedef doğrultusunda hareket etmesi gerekmektedir.

Çalışma şartları iyileştirilmeli, şoförlüğün düşük sosyal statü olduğu algısı değiştirilmeli, kurumlar tarafından şoförlük mesleğine özel eğitimler düzenlenmelidir. Dünya her ne kadar dijitalleşme yolunda ilerlese de insan gücü ve insana duyulan ihtiyaç yadsınamaz bir gerçektir.

Bu anlamda insanın varlığını göz ardı etmemek gerekir. Gece gündüz görev yapan, canlarımızı emanet alarak yolculuğuna ara vermeden devam eden şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler Günü kutlu olsun. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü zor şartlar altında mesleğini ifa etmeye çalışan, hayatlarını yola adamış tüm emekçi kardeşlerimin bu özel gününü kutlar kazasız belasız bir yaşam sürmelerini temenni eder, araç ile helal kazanç peşinde koşan tüm şoför kardeşlerime işlerinde kolaylık dilerim. Tüm şoförlere sağlıklı huzurlu bir yaşam, kazasız belasız yolculuklar dilerim.” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.