DURAKTA MATEMATİK PROJESİ

atay Anadolu Lisesi eTwinning kulubü “Durakta Matematik” projesinin Hatay Ayağını Öğretmenevi karşısındaki durakta Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun katılımıyla gerçekleştirdi.

DURAKTA MATEMATİK PROJESİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Hatay Anadolu Lisesi eTwinning kulubü “Durakta Matematik” projesinin Hatay Ayağını Öğretmenevi karşısındaki durakta Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun katılımıyla gerçekleştirdi. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Hatay Anadolu Lisesi eTwinning kulubü matematiğin hayatımızın her aşamasında olduğunu vurgulamak matematiği sevdirmek ve eğitim öğretimin dört duvar arasında olmadığını göstermek için “Durakta Matematik” projesinin Hatay ayağını Öğretmenevi karşısındaki durakta Antakya ilçe milli eğitim müdürü Mesut Çerko’nun katılımıyla gerçekleştirdi. 100 adet görsel olarak hazırlanan karikatürlerle neşeli hale getirilen “Durakta Matematik” afişleri şehrin değişik bölgelerindeki otobüs duraklarına asıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.