DURMAK YOK

DURMAK YOK

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, yoğun mesaisini sürdürüyor. TESK Genel Kuruluna katılmak üzere Ankara’ya giden Teksöz, genel kurula katılan Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u karşılayanlar arasında yer aldı. Bakan Muş’a Hatay esnafının sorunlarını ileten Teksöz, Hatay ile ilgili projeleri de dile getirdi. Teksöz, TESK genel kurulu kapsamında Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik genel müdürü Necmettin Erkan ile de bir araya geldi.

HATAY MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’yı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Başkan Teksöz’e Metal sanayi sitesi başkanı Abdullah Zorlu, oto tamirciler odası başkanı Nizar Hayzaran ve Selim Aras eşlik etti. Metal sanayi sitesi inşaatının bir an önce başlaması ve diğer konularda vekillerden destek isteyen Teksöz, Hataylı esnafların sorunlarını da vekillere iletti. Ankara’da yoğun gündemini tamamlayan Teksöz, Ankara dönüşü Hassa’da esnaf oda başkanlığını ve esnafları ziyaret etti. Başkan Teksöz, Akbez Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Mehmet Çirkin ve esnaflar ile bir araya geldi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.