Meşale Gazetesi

ECZANE TEKNİSYENLERİ ATANIN MANEVİ HUZURUNDA

ECZANE TEKNİSYENLERİ ATANIN MANEVİ HUZURUNDA
İskenderun’da sağlık sektöründe örgütlü STK’lar arasında son yıllarda öne çıkarak Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı ile yönetimi ‘Eczane Teknisyenleri Günü’ dolayısıyla Atanın manevi huzuruna saygı çelengi sundu.

Türkiye’de ‘Eczane kalfaları’ adıyla dernekleşen ve verilen mücadelenin ardından meslek örgütü haline gelerek yasallaştığı 2019 yılından buyana 26 Nisan’ı ‘Eczane Teknisyenleri’ günü olarak kutlanmaya başlandı.Üç yıldır kutlanan ‘Eczane Teknisyenleri’ Günü için Merkezi İskenderun’da bulunan Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, yönetim ve üyeleriyle Atatürk Anıt alanında bir araya gelerek Atanın manevi huzuruna saygı çelengi sundu.     

Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik verilen mücadele sonucu meslek örgütü olarak 26 Nisan 2019 tarihinde eczane teknisyenleri ve teknikerleri gününün yasallaştığını belirterek “Türkiye genelinde yaklaşık 150 bin eczane teknisyeni bulunmaktadır. Bu yıl üçüncüsünü kutladığımız günümüze tüm arkadaşlar daha kuvvetli sahip çıkmak için çaba harcayacağız” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.