Meşale Gazetesi

EFSANE BİTTİ… EXPO VERELİM…

EFSANE BİTTİ… EXPO VERELİM…

Hatay siyaset tarihinde ilk defa emrinde çalışan bir personele “bana bir efsane şarkısı uydur.ben bunu seçim mitinglerinde halka dinletirim,dolayısıyla Hatay siyaset tarihine hizmetleri ile değil,ama ama halka bu efsane teranesiyle yutturmuş olan ilk Hatay siyasetçisi HBB Başkanı Lütfü Savaş’tır.

HBB’nin  Samandağ,Defne ,Arsuz VE Antakya ya yaptığı hizmetlerden memnun olmayan bu yörelerin insanları bu efsane şarkısını seçim mitinglerinde söylemekten son derece pişman  olduklarını ifade etmekle kalmıyorlar, hatta bazı mahalle muhtarları HBB Başkanı Lütfü Savaş ve Samandağ da olduğu gibi daire başkanlarına tepkilerini açıkça dile getirmeye başladılar.

Zaten bizde efsane şarkısının sahte olduğunu biliyorduk ama kısa süre içersinde çökeceğini tahmin etmiyorduk.Bu şarkı reytinglerden düşünce yeni bir şarkıya başladık.EXPO ŞARKISI Başkanın katıldığı her medya programında anlatmaya başladı.Bazı ciddi medya kuruluşları bu EXPO hikayesine inanmış gibi görünüyor.Aynı medya kuruluşları iflasla sonuçlanan Antalya EXPO’su içinde benzer methiyeler dizmişlerdi. Dilerim aynı durum HBB için yaşanmaz. Ama Antalya EXPO’sunun yaşadığı hezimeti HBB olarak yaşama şansımız çok daha yüksek.

NEDEN Mİ ?

Antalya Türkiye turizmin başkenti, otel ve konaklama potansiyeli son derece yüksek olmasına rağmen Antalya Büyükşehir Belediyesi EXPO projesinde iflas ediyorsa, bu projeyi uygulamaya çalışan HBB yetkililerinin şapkalarını önlerine koyarak düşünmelerini tavsiye ederim. Hatay EXPO’nun başarılı olamayacağını en iyi bilen kişi HBB Başkanı Lütfü Savaş’tır. Hatay’ın bitki örtüsü çok zengin, biz bu projeyi başarırız şeklindeki bir anlayış HBB’yi adete uçuruma sürüklüyor.Ama ne yazık ki bu işin hesabını soran hiçbir siyasi parti bulunmuyor. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin dışında hiçbir sivil toplum örgütü bu projenin gereksiz olduğunu söylemiyor. Başkan Savaş’ın ben yaparım herkes bana uysun şeklindeki sendrom anlayışı bu güzelim Hatay ilimizi ne yazık ki uçuruma sürüklüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.