EFSANE KADRO ONURLANDIRILSIN

EFSANE KADRO ONURLANDIRILSIN

-Hepimizin bildiği gibi geçen hafta kaptan Mesut, Akın ve Selim’in takımdan ayrılmasıyla 53 yıllık hayali gerçekleştiren bizim için efsane olan kadro büyük oranda dağılmıştı. Tabi bu durum parofesyonelliğin gereği,hayatın bir gerçeği olduğunu taraftarlar olarak üzülsekte kabullenmiştik.

-Ayrılan futbolcularla ilgili sosyal medyada taraftarlarımız yaptıkları paylaşımlarla onları onurlandırmıştı. Bizde Şampiyon Hatayspor Sayfası olarak o futbolcu ve efsane kadroya özel paylaşımlar ve yazılar yazdık.

– Tabiki Hataysporumuzun tarihinde çok özel futbolcular var,çok önemli başarılar var ama bu durumun biraz farklı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 53 yıllık özlemi bitiren bir kadro özel bir vedalaşmayı hak ediyor. Kulübümüz bu futbolcu ve efsane kadroya ‘’kuru’’ bir teşekkür yazısıyla takımdan ayrıldıklarını söylememeli.2.ligden başlayarak süperliğe kadar uzanan Bu özel kadro daha fazlasını hak ediyor. Özellikle sosyal medyanın bu kadar etkili olduğu dönemde kulübümüzün saygınlığını arttıracağını düşünüyorum.

-Başta onursal başkanımız sayın Lütfü SAVAŞ olmak üzere yönetim kurulumuzun Hatayspor için canla başla çalıştıklarını biliyoruz ve onları takdir ediyoruz. Ancak onlardan beklentimiz nu özel kadro için onları onurlandıracak, diğer kulüpleri kıskandıracak güzel bir veda hazırlamasını istiyoruz. Bu güzel bir yazı ve klip ile desteklenirse çok güzel olur. Bu durum Hatayspor formasının ne kadar değerli olduğunu bu kulübe gelen oyunculara anlatılması bakımından çok etkili olur. Çünkü bu formayı giyen oyuncu şunu bilir ki kendisi de bu kulüp için varını yoğunu ortaya koyarsa ileride onurlandıralacağını bilir.

– İnşallah bu çağrımız yerini bulur diyoruz bulmasa bile bu ‘’ÖZEL’’ kadronun biz taraftarlarca hiçbir zaman unutulmayacağını belirtmek istiyoruz. HER ŞEY HATAYSPOR İÇİN.  İrfan KALIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.