“EĞİTİM ÖĞRETİME OLAN DESTEĞİMİZ HER DAİM DEVAM EDECEK”

“EĞİTİM ÖĞRETİME OLAN DESTEĞİMİZ HER DAİM DEVAM EDECEK”

BAŞKAN YILMAZ TRT ÇUKUROVA RADYOSU’NUN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, TRT Çukurova Radyosu’na telefon ile bağlanarak canlı yayın konuğu oldu. Başkan Yılmaz Gezici EBA Destek Aracı ve uzaktan eğitime verdikleri destek hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Başkan Yılmaz  TRT Çukurova Radyosu’nda yayınlanan Akdeniz’den Toroslara isimli programda yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi; “ Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Gönül Belediyeciliği adı altında Antakya Belediyesi Mobil Tır aracımızı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hizmete sunduk. 

Pandemi nedeni ile uzaktan eğitim sürecine devam eden öğrencilerimizin pek çoğu imkansızlıklar nedeni ile EBA sistemine erişemiyor. Bizler de bu nedenle belediye olarak bilgisayarı veya interneti olmayan öğrencilerimiz için alt yapı desteği sağlayarak eğitimlerine katkıda bulunmak istedik. Dileğimiz pandeminin bir an evvel sona ermesi ve çocuklarımızın okullarında öğretmenleri ile yüz yüze eğitimlerine devam edebilmeleridir. O güne kadar üzerimize düşen ne varsa Antakya Belediyesi olarak devam edeceğiz.  Gezici EBA Destek aracımızda aynı anda 20 öğrencimiz faydalanabilmektedir. Aracımızda bilgisayar ve internet alt yapısı ile uzaktan eğitim sistemine erişim sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize yardımcı olacağız. Şehrimizde ikamet eden tüm öğrencilerimize EBA sistemine erişim sistemini sunuyoruz.  Mobil tırımız kolay ulaşım sağlıyor. Okullarımızın bahçelerinde açılarak öğretmenlerimizin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün kontrolünde ortaklaşa hizmet sağlıyoruz.  

Antakya’mızda bulunan 95 Mahalleye hizmet verebilecek durumda olan Gezici EBA Destek Aracımız 35 kilometre çapında bir alanda hizmet vermektedir.  Gezici EBA Destek Aracımız ile hizmet alan öğrencilerimiz çok mutlu. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Çocuklar bizlerin geleceğidir. Onların sevinci bizim sevincimiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri Milli Eğitim Bakanlığımız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile bu hizmetimiz devam edecek. Yolu küçük, dar olan mahallelere ulaşım sağlayabilmek amacıyla daha küçük ebatta bir aracı da ilerleyen süreçlerde hizmete sunacağız.” Başkan Yılmaz programın sonunda TRT Çukurova Radyosuna teşekkürlerini ileterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.