EKİN KOLEJİ, ŞAİR ŞÜKRÜ ERBAŞ’I AĞIRLADI

EKİN KOLEJİ, ŞAİR ŞÜKRÜ ERBAŞ’I AĞIRLADI

Ekin Koleji, şiir söyleşisinde son dönem Türk şiirinin başarılı kalemlerinden Şükrü Erbaş’ı ağırladı. Ekin Koleji Kampüsü’nde düzenlenen şiir söyleşi ve imza gününde öğrenciler Şükrü Erbaş şiirlerinden seçtikleri birbirinden güzel dizeleri okudu.

Büyük bir coşkuyla geçen etkinliğin ikinci bölümünde kendi şiirlerini seslendiren Şair Şükrü Erbaş, kültür, sanat, şiir ve yaşam hakkındaki tecrübelerini, birikimini öğrencilerle paylaştı. Söyleşi, öğrencilerin Şükrü Erbaş’a yönelttiği sorularla tamamlandı. Ünlü şair ve yazar Şükrü Erbaş Hatay’da bulunmaktan ve Ekin Koleji’nin öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ekin Koleji’nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şiirin etkileyici dünyasında bir gezinti yapmamızı sağlayan Değerli Konuğumuz Şükrü Erbaş’a okulumuza ve öğrencilerimize sağladığı katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” denildi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.