EKİN’DE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

EKİN’DE BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Ekin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karasu, Ekin Koleji’nin YKS sonuçlarına göre gurur verici bir başarı kazandığını açıkladı.

Toplamda 290 öğrencisini yükseköğretim kurumlarına yerleştiği Ekin Koleji, adına açıklama yapan Karasu gururunu şu ifadelerle dile getirdi; “YKS 2022 yerleştirmelerinde Ekin öğrencileri en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine yerleşerek üstün bir başarı göstermişlerdir. Ekin Eğitim Kurumları donanımlı eğitim sistemi ve üst düzey öğretmen kadrosu sayesinde her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerini başarıya ulaştırmıştır. YKS 2022 yerleştirme sonuçları analiz edildiğinde Bilgisayar, Endüstri ve Yazılım Mühendisliklerine büyük bir yönelimin olduğu görülmektedir. Böylece bu Mühendislik bölümlerinin tercih sıralamaları önemli derecede artmıştır. YKS 2022 yerleştirmelerinde öğrencilerimizin elde ettiği gurur verici başarılarını kamuoyu ile paylaşıyoruz;

44 öğrencimiz TIP Fakültelerine, 13 öğrencimiz Hukuk Fakültelerine, 23 öğrencimiz Diş Hekimliğine,7 öğrencimiz PDR Bölümüne, 66 öğrencimiz Mühendislik Fakültelerine, 5 öğrencimiz Beslenme ve Diyetetik Bölümüne, 9 öğrencimiz Eczacılık Fakültelerine, 26 öğrencimiz Hemşirelik Bölümüne, 2 öğrencimiz Dil ve Konuşma Terapisine, 8 öğrencimiz Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına, 7 öğrencimiz FTR Fakültelerine, 72 öğrencimiz Öğretmenlik Bölümlerine Bireysel başarıda ise TÜRKİYE çapında dereceye giren öğrencilerimizi yerleştiği bölümler ile kamuoyuna tanıtmak istiyorum.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

Sayısal alanında; Hatay 1.si Elif Cemre Çiftçi Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesine  (İNG-Burslu), Hatay 4.sü Ebru Simay Şahin Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği (İNG-BURSLU), Sude sayar İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesine, Rasim Enes Akdeniz Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine, Yunus Marangoz Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine (İNG), Yaprak ekşi yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesine (İNG), Nimet Ray Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine, Emre Can Kılınç Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine, Ali Eskiocak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine, Mehmet Ali Alatoprak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine, Yahya Al Akdeniz Üniversitesine Tıp Fakültesine, Meyra Şahuroğlu İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliğine (İNG), Süleyman Doksöz Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliğine, Selma Çalı Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İNG), Ahmet Hazineli İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliğine (İNG) yerleştirmiştir. TM Alanında ; Şara Doksöz İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Dilan Berrak Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Ilgın Su Canbolat Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Devrim Turunç Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Cansu Ördek Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesine (Burslu), Merve Öztürk Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesine yerleşmiştir. Ve sayamadığımız yüzlerce öğrencimiz çeşitli üniversite ve bölümlerine yerleşmiştir. Ekin Eğitim Kurumları elde ettiği sonuçlarla Hatay’da YKS alanında geleneksel başarısı ile öne çıkmıştır. Ekin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi başarıya ulaşmalarını sağlayan Ekin İdarecilerine,  öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca güvenini bizden hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize şükran borçluyuz. Öğrencilerimize ileriki öğrenim hayatlarında başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.