EKONOMİYE DESTEK HATAY KART

EKONOMİYE DESTEK HATAY KART

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehrin yeniden yapılanması için alt ve üst yapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak önemli adımlar atıyor. Başkan Mehmet Öntürk, seçim vaatlerinden biri olan Hatay Kart projesini hayata geçirerek ihtiyaç sahibi vatandaşların ekonomisine katkı sağlıyor.
Hatay Kart projesi kapsamında her ay güncellenecek olan kart, il genelindeki yerel marketlerde kullanılabilecek ve aynı zamanda Büyükşehir ekosistemindeki diğer ödemeler için de geçerli olacak. Ayrıca, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında da kullanılabilecek olan Hatay Kart, vatandaşların ayrı bir kart taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıracak.
Başkan Öntürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hatay Kart’ı çıkarma amacımız, sosyal destek alan vatandaşlarımızın gizliliğini korumak. Bu kart, yardım alan ve yardım edenin cebinde olacak. Biz büyüklerimizin öğüdünü takip ediyoruz: ‘Bir elin verdiğini öbür el görmesin’. Vatandaşlarımız, kartlarını istedikleri yerde kullanabilecekler.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.