Meşale Gazetesi

EL ELE VEREREK DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

EL ELE VEREREK DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:Ülkemiz ve dünyamız için sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı 2022 yılını geride bırakarak, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getiren yeni bir yıla girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek daha çok çalışmalıyız.

Birçok kültürden ve inançtan insanların kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde bir arada yaşadığı medeniyetler şehri Hatay’ımızda inanıyorum ki; tüm dünyaya örnek teşkil eden “Birlikte yaşama kültürümüz” her geçen yıl daha da güçlenerek devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin her kademesindeki kıymetli mesai arkadaşlarımın, hizmet etmekten mutluluk duyduğum Hataylı hemşerilerimizin ve aziz milletimizin yeni yılını tebrik eder, 2023 yılının geçmiş yıllardan daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yıl olmasını dilerim.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.