ELİ CEBİNDE TÜRKİYE’YE KUPA KAZANDIRDI

ELİ CEBİNDE TÜRKİYE’YE KUPA KAZANDIRDI

Türk atıcı Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyatları’nda sergilediği etkileyici performansla dünya çapında büyük bir ilgi gördü. 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Dikeç, tek eli cebinde ve optik aletler kullanmadan yaptığı atışlarla dikkat çekti.

Dikeç, Şevval İlayda Tarhan ile birlikte yarıştıkları karışık takım kategorisinde ikinciliği elde etti. Atışları sırasında gözlük ve kulak koruması kullanmadan, soğukkanlı bir tavır sergileyen Dikeç, rakiplerinden ayrılarak bir gecede sosyal medya fenomeni haline geldi.

Sosyal medya platformu X’te yayımlanan bir paylaşımda, “Türkiye 51 yaşındaki bir adamı özel lensleri, göz koruması ya da kulak koruması olmadan gönderdi ve gümüş madalya aldı” ifadeleri kullanıldı. Bu paylaşım, 90 milyondan fazla görüntülenme aldı.

REKLAM ALANI

Olimpiyat atıcılarının genellikle özel kulak koruması ve parlamayı azaltan lensler kullandığı bilinirken, Dikeç’in bu ekipmanları kullanmadan sergilediği performans, büyük bir takdir topladı. Altın madalya ise Sırp sporcular Zorana Arunovic ve Damir Mikec’in oldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.