ELMASOĞLU ERZİN İÇİN ÇALIŞIYOR

ELMASOĞLU ERZİN İÇİN ÇALIŞIYOR

Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, Erzin’in geleceği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın küçük ilçelerinden olan Erzin’de büyük bir hikaye yazan Elmasoğlu, vatandaşlardan aldığı destekle ilçesinin gelişmesi için mesai harcıyor. Hatay’daki tüm kurumlarla barışık bir politika izleyen Elmasoğlu, ilçede her geçen gün yatırımların ve halkın refahının artmasını sağlıyor. Başkan Elmasoğlu, ilçenin yerel lezzetlerinden olan Erzin zeytininin tanıtılması adına kampanya başlattı. Kampanyanın reklam yüzü de olan Elmasoğlu, ilçedeki vatandaşların ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarlarda satarak gelir elde edebilmesi adına öncülük yaptı.

VALİ DOĞAN İLE BİRLİKTE TURİSTİK ALANDA İNCELEME

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçede bulunan Şahin Tepesi Tabiat Parkı’nın düzenlenerek turizme kazandırılması adına çalışmalara devam ediyor. İlçenin tarihi geçmişinden de hareket ederek bu alanın ilçe turizmine kazandırılmasını önemseyen Elmasoğlu, Vali Doğan’a ilçenin doğal güzelliklerini anlattı. Başkan Elmasoğlu, ilçesinin tarihi zenginliklerini de duyurmaya çalışıyor. Daha önce çok az bilinen ancak Hatay’da tek olan mozaiği sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Elmasoğlu, ilçenin tarihini de gözler önüne serdi. Elmasoğlu; “Roma Dönemine Ait  Zeytin Hasadını Tasvir Eden  Erzinde İSSOS(Epiphaneia) Antik Kentimizde Bulunan Zeytin Hasadı Mozaiğinin Hatay’da Zeytin Hasadına Dair İlk Ve Tek Mozaik Olduğunu  BİLİYOR MUYDUNUZ?” şeklindeki paylaşımıyla ilçesinin zenginliğine de ışık tuttu.

Başkan Elmasoğlu, Erzin’in turizm pastasından daha fazla pay alması, ilçenin tarım ve ticaret kenti olması için mesai mevhumu dinlemeden çalışmalarını sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.