“EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN”

“EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN”

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yönden yayımladığı mesajında; Daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal, ekonomik, teknik ve endüstriyel gelişmemizin temel güç kaynağı olan işçiler ve emekçilerimiz için bir vefa günü olarak idrak ediyoruz.

Şüphesiz ki devletimizin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak özellikle son yıllarda işçilerimizin çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında büyük gelişmeler kaydedilmektedir

Bin yıllık sosyal devlet geleneğimizin tezahürü olarak aziz devletimiz; İnsan odaklı anlayışıyla ürettiği sosyal politikalar sayesinde daha güçlü bir yapıya ulaşmasının yanı sıra ülkemizin genç ve dinamik nüfusuyla da Avrupa’nın en avantajlı ülkesi haline gelmiştir. Bizler de bu potansiyeli doğru ve yerinde kullanırsak inanıyorum ki kısa zaman da arzu ettiğimiz noktalara ulaşacak ve üretim alanında üstün başarılar elde edilecektir.

Dünyada güzel olan her şey büyük bir özveri ve emekler neticesinde ortaya çıktığı şüphesizdir. Bu anlamda İşçilerimizin özverili çalışmalarının neticesinde devletimiz ve milletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacağına inancımız tamdır. Bizler için büyük önem arz eden emekçilerimizin her zaman yanlarında olmaya ve onların destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Emek ve alın terinin üretime katkısının idrak edildiği bu özel günün amacına uygun bir şekilde dostluk, barış, huzur ve kardeşlik çerçevesinde benimsenmesi temennisiyle, yediden yetmişe tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin “Emek ve Dayanışma Günü” nü içtenlikle kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı bir ömür temenni ediyor, en derin selam ve muhabbetlerimi sunuyorum. İfadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.