EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

EMEKLİ ASTSUBAYLAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şubesi olağan genel kurul sonrasında Kenan Musluk başkanlığındaki yeni yönetimi düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı. Dernek binasında Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şube Başkanı Kenan Musluk açıklama yaptı. 29 Şubat 2020 tarihinde 8. Olağan genel kurulu yaptıklarını ve oy çokluğuyla Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İskenderun Şube Başkanlığına seçildiğini belirten Kenan Musluk yeni yönetim ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Musluk, Emekli Astsubay Bestami Trabzon’un başkan yardımcılığına, Mehmet Emre Sekreterliğe, Ali Tarım Muhasip üyeliğe, Adnan Girgin de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağını kaydetti.    Başkan Kenan Musluk, Astsubaylar derneğinin 2847 sayılı özel kanunla kamu yararına faaliyet gösteren dernekler statüsünde 1984 yılında kurulduğunu belirterek “Derneğimiz başta emekli astsubaylar ve aileleri olmak üzere milletimize gönüllü hizmet etmektedir. Aynı zamanda toplumun güvenini ve takdirini kazanarak Türk milletinin birleştirici gücü olmuştur” dedi. Başkan Musluk bundan sonra sivil topluk kuruluşu olarak ülke ve bölgedeki gelişmeleri sıkça değerlendirmek istediklerini söyledi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.