EMEKLİ VATANDAŞLARA PTT’DEN BAYRAM HEDİYESİ

EMEKLİ VATANDAŞLARA PTT’DEN BAYRAM HEDİYESİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emekli vatandaşlar için PTT tarafından sağlanan özel bir bayram kampanyasını duyurdu. Bakan Uraloğlu, emeklilere bayram hediyesi olarak sunulan bu kampanya ile, emeklilerin yurt içi varışlı kargo gönderimlerinde %20 indirim fırsatından faydalanabileceğini belirtti.

Bu özel indirim kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, PTT iş yerlerine giderek TC kimlik numaralarını ibraz etmeleri yeterli olacak. Böylece, kargo gönderimlerinde önemli bir indirimden faydalanarak sevdiklerine daha uygun maliyetlerle hediye ve diğer eşyalarını gönderebilecekler. Bakan Abdulkadir Uraloğlu, kampanyanın detaylarını paylaşırken, emekli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve bayram döneminde onların yükünü hafifletmek amacıyla böyle bir indirim fırsatının sunulduğunu ifade etti. Bakan Uraloğlu, “Emeklilerimiz, yıllar boyunca ülkemize hizmet etmiş değerli büyüklerimizdir. Onların bayramda sevdiklerine ulaşabilmesi, hediye gönderebilmesi bizim için çok önemli. Bu kampanya ile emekli vatandaşlarımızın bayramda yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz,” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.