EMEKLİLERE YÖNELİK ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ

EMEKLİLERE YÖNELİK ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ

Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hamit Bal, 2024 yılının Türkiye Yüzyılının Emektarları olarak anılan emekli vatandaşların refah ve esenliklerini desteklemek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edildiğini belirtti.

Hatay’da faaliyet gösteren Yıldırımhan Dayanıklı Tüketim Malları LTD. ŞTİ. (SİEMENS) sahibi Hakan Yıldırımhan ile emeklilere yönelik özel bir indirim protokolü imzalandı. Bu protokol sayesinde, emekliler Yıldırımhan firmasının sunduğu dayanıklı tüketim mallarını avantajlı fiyatlarla temin edebileceklerdir. İl Müdürü Hamit Bal, bu protokolün imzalanmasında gösterdiği hassasiyet ve emeklilerimize sunduğu katkılar nedeniyle Hakan Yıldırımhan’a teşekkürlerini sunarak, “Bu iş birliği ile emeklilerimize yönelik sunduğumuz hizmet yelpazesi genişlemiş ve onların yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk,” dedi.

BAL: EMEKLİLERİMİZE YÖNELİK ADIMLARIMIZ SÜRECEK

REKLAM ALANI

Ayrıca, Hakan Yıldırımhan’ın işletmesine bol kazançlar dileyen Bal, bu tür iş birliklerinin emeklilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak önemli bir adım olduğunu vurguladı. Emekliler Yılı kapsamında daha pek çok farklı alanda emeklilere yönelik çalışmaların yapılacağı ve çeşitli desteklerin sunulacağı belirtilirken, Hatay SGK İl Müdürlüğü’nün bu gibi projelere öncülük etmeye devam edeceği kaydedildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.