EMEKLİLERE YÖNELİK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

EMEKLİLERE YÖNELİK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, “Ağustos -2024 ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantımızı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla 01 Ağustos 2024 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirdik.” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, “Ağustos -2024 ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantımızı İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla 01 Ağustos 2024 tarihinde İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirdik.” dedi. Toplantıya SGK Hatay İl Müdürlüğü’nden birçok üst düzey yönetici katılım gösterdi.  Müdür Hamit Bal, toplantının verimli geçtiğini ve birçok önemli konunun masaya yatırıldığını belirterek “Toplantıda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılı ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edildiğinden dolayı, ‘2024 Emekliler Yılı’ kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın Emektarları olan kıymetli emeklilerimiz için 2024 yılı boyunca yaşam kalitelerini artırmak amacıyla yapılacak çalışmaları değerlendirdik.” dedi. 

TASARRUF TEDBİRLERİ DE MASAYA YATIRILDI

REKLAM ALANI

Hamit Bal, emeklilerin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmeleri, ulaşım imkânlarından daha fazla faydalanabilmeleri, sosyal imkânlardan ve kültürel faaliyetlerden yararlanabilmeleri için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca, toplantıda alınan tasarruf tedbirleri, belediye borçları, tahsis, yurtdışı işlemler gibi diğer önemli konular da detaylı bir şekilde ele alındı. İl Müdürü Bal, “Sağlıktan ulaşıma, sosyal imkânlardan kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda yapılan ve yapılacak çalışmalar, tasarruf tedbirleri, belediye borçları, tahsis, yurtdışı işlemler ve diğer konularda değerlendirmelerde bulunduk.” diyerek toplantının ana başlıklarını özetledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.