EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİNDE YAPILANDIRMA YAPANLARIN DİKKATİNE!

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİLERİNDE YAPILANDIRMA YAPANLARIN DİKKATİNE!

Antakya Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 2. taksit ödemelerini hatırlatarak, vatandaşları doğabilecek mağduriyetlere karşı uyardı.

Borçlarını Öğrenmek İsteyenler İnternet Sitemizi Tıklayabilir

Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi gibi 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçlar için 2. taksit ödemelerinin 31 Mart 2021 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar devam edeceğini belirten Antakya Belediyesi, “Vatandaşlarımızın belediyemize olan borçlarını kanun hükümlerinden faydalanarak yapılandırmalarının ardından söz konusu haklarını kaybetmemeleri için 31 Mart 2021 tarihine kadar borç yapılandırma 2. taksit ödemelerini yapmaları gerekiyor. Borçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlarımız internet sitemiz üzerinde bulunan https://webportal.antakya.bel.tr/web/guest/2 adresinden yada emlak birimimize bizzat başvurarak ilgili borç bilgilerine ulaşabilirler.” dedi.

Yapılan açıklamada veznelerde yaşanabilecek olası yoğunlukları hatırlatan Antakya Belediyesi, ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda da uyarıda bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.