Meşale Gazetesi

EMNİYET TEŞKİLATI GÜCÜNÜ YASALARDAN VE HALKTAN ALIR!

EMNİYET TEŞKİLATI GÜCÜNÜ YASALARDAN VE HALKTAN ALIR!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yayınladığı mesajla Türk Polis teşkilatının 176. Yıldönümünü yayınladığı mesajla kutladı.

10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluş Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan  Vali Rahmi Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı yılını kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Anayasal hak ve özgürlükleri en üst düzeyde gözetip bütün insanların yaşam hakkını korumaktaki asil duruşunu daima muhafaza eden kanun ve vicdan ikilisinden hiçbir zaman ayrılmayan, şanlı tarihine nice kahramanlıkları sığdıran Türk Polis Teşkilatı; Asayişten trafiğe, terörle mücadeleden, uyuşturucuyla mücadeleye kadar her alanda çok başarılı hizmetlere imza atmış olup özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde de azmi, çalışkanlığı ve fedakârlığıyla vatan ve millet sevgisini bir kez daha göstermiştir.

Gücünü yasalardan ve halktan alan Emniyet Teşkilatı mensuplarımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözünde belirttiği gibi milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için dün olduğu gibi bugün de her türlü şer odaklarına karşı devletinin ve milletinin emrindedir.

Bu vesileyle kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan,  Türk Polis Teşkilatımızın 176. yılını kutluyor, vatan ve bayrak uğruna canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize esenlikler, şu anda görevini ifa etmekte olan polislerimize de sağlık, mutluluk ve çalışmalarında başarılar diliyorum. “ Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.