EMNİYET TEŞKİLATI’NDAN, VALİ DOĞAN’A ZİYARET

EMNİYET TEŞKİLATI’NDAN, VALİ DOĞAN’A ZİYARET

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, “Vatandaşlarımızın da destekleri ile İlimizin huzurlu ve güvenli bir kent olması için gece gündüz büyük bir gayretle çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyorum. Rabbim sizlere sağlık, sıhhat içerisinde ailenizle ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz uzun ömürler nasip etsin. Mesleğiniz ailenizden, sevdiklerinizden, sosyal hayatınızdan fedakarlık göstermenizi gerektiren zor bir meslek. Sizler ki zaten canlarınızı feda etmeyi göze alarak bu mesleğe başladınız, Rabbim sizleri korusun ve muvaffak etsin. Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle başta Emniyet Teşkilatımızda bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Rabbim’den rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum” dedi. Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Işık ile İl Emniyet Müdürü Arıbaş ise Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile gerçekleştirdikleri ziyarette Sayın Valimize kabulünden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.