EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, GENÇLERİMİZ

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, GENÇLERİMİZ

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Hatay Valisi Mustafa Masatlı, başarılı genç sporcuları ve gönüllü gençleri makamında kabul ederek onurlandırdı.Vali Masatlı’ya bu anlamlı ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek de eşlik etti. Ziyaretin konukları arasında, 2023 Türkiye Poomse Taekwondo Şampiyonası’nda üçüncü olan Millî Sporcu Abdullah Çelik ve 2023 Taekwondo Dünya Başkanlık Kupası’nda kendi kategorisinde birinci olan Millî Sporcu İrem Urfalıoğlu yer aldı. Ayrıca, gönüllülük faaliyetlerine katılarak toplum hizmetinde bulunan Abdülvahit Canbolat ve Hacer Alkan da kabul edilen isimler arasındaydı.Vali Masatlı, gençleri kabulünde yaptığı konuşmada, gençlerin devletin ve milletin geleceği için ne denli önemli olduğuna vurgu yaptı.

Devletimizin ve Aziz Milletimizin bekasının teminatı gençlerimiz; umutları, hayalleri, cesaretleri ve dinamizmiyle aydınlık yarınlarımızı inşa etmede en büyük gücümüzdür diyen Vali Masatlı, gençlerin başarılarının sadece kendileri için değil, tüm toplum için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.Vali Masatlı, gençlerin spor, eğitim ve gönüllülük gibi farklı alanlarda gösterdikleri başarıların diğer gençlere de ilham kaynağı olacağını söyledi. Vali Masatlı, milli sporcular Abdullah Çelik ve İrem Urfalıoğlu’nu elde ettikleri başarılar için tebrik etti ve sporun, gençlerin kişisel gelişimi ve disiplin kazanmasında ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, gönüllülük faaliyetleriyle topluma katkı sağlayan Abdülvahit Canbolat ve Hacer Alkan’ı da takdir eden Vali, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine katılmasının, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirdiğini ifade etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.