“EN GÜZEL BAĞ SEVGİDİR”

“EN GÜZEL BAĞ SEVGİDİR”

İstanbul’da gerçekleştirdiği yatırımlarla adından söz ettiren Hataylı İş İnsanı Burak Özdemir, sadece Türkiye’de değil, dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan engelli ve kimsesizler için umut kaynağı olmaya devam ediyor.

Restaurant ve yemek sektöründe elde ettiği başarılardan müşterilerinin memnuniyetini ve sevgisini kazanan Hataylı İş İnsanı Burak Özdemir, Ortadoğu ve Afrika kıtasında yaşamını sürdüren engelli ve kimsesiz vatandaşların da yardımına koşarak ihtiyaçlarını karşılıyor.

Engelli olan bir vatandaşı ziyaret eden Hataylı İş İnsanı Burak Özdemir, engelli vatandaşın ihtiyacı olan Akülü Aracı kendi elleriyle kurulumunu yaparak teslim etti. Akülü aracına kavuşan engelli vatandaş ise akülü aracına kavuşmanın heyecanını yaşarken, akülü aracı kendisine temin eden İş İnsanı Özdemir’e teşekkür etti. Sosyal medya hesabından “En Güzel Bağ Sevgidir” sloganıyla gerçekleştirdiği etkinliklerin tanıtımını yapan Hataylı İş İnsanı Burak Özdemir’in yaptığı bu davranış tüm vatandaşlar tarafından takdir ediliyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.