ERDOĞAN’DAN, SOYLU VE YILDIRIM’A DESTEK

ERDOĞAN’DAN, SOYLU VE YILDIRIM’A DESTEK

Cumhurbaşkanı, AK Parti  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’de maruz kaldığı saldırıya ilişkin şunları söyledi: “Nerede nasıl adım atılacağını iyi bilmek lazım. Burası Rize. Rize’nin uşağına bu şekilde hakaret edip, Netenyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacağı budur. Gelin hanıma çok ileri gitmeden ders verdiler. Bu da Rizeli’nin adabını gösterir. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gitti. Orada da gereğini yaptılar. Trabzon’da da hiç meydana çıkamadan uçağa binip Ankara’ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak. Bunlar daha iyi günler. Bu ülkede ahde vefa vardır. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez.”

“Sinsi operasyon”

Erdoğan, Sedat Peker’in videolarındaki açıklamalarına ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski Başbakan Binali Yıldırım hakkındaki iddialara da değindi. Konuşmasından satırbaşları şöyle: “Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrar iklimini hedef alan saldırıların gerisinde insanımızın elindeki bu büyük imkanı alarak gençlerimizi karamsarlığa sürükleme olduğu açıktır. Oyunları, tuzakları bozacağız. Bu sinsi operasyonu akamete uğratacağımız-dan kimsenin şüphesi olmasın. “Kimin terör örgütleriyle, kimin suç çeteleri ile yeminli Türkiye düşmanları ile yürüdüğünü memleketimiz görüyor.

“Çözüm süreci ile çıkarmanın yollarını aradık”

“İktidara geldiğimizde emniyet konusunda tarihi başarılara imza attık. Terör örgütlerinin, suç çetelerinin cirit attığı Türkiye’yi güvenli bir ülke haline getirdik. Terör meselesini ülkemizin gündeminden çıkarmak için dünyada tecrübe edilmiş tüm yolları denedik.“Çözüm süreci diye hafızalara kazınan yöntemle terör örgütlerini suhuletle sınırlarımızdan çıkarmanın yollarını aradık. PKK’nın bu yaklaşımını kendi emelleri için kullandıklarını görünce de teröristlerin başını ezmekte tereddüt etmedik.”

“Suç örgütlerini birer birer çökerttik”

“Suç örgütlerine karşı da tavizsiz bir mücadele yürüttük. Geçmişte etki sahibi olan suç örgütlerini 19 yıl boyunca ellerindeki imkanları alarak birer birer çökerttik.“Bir dönem ülkenin dört bir yanında türemiş, kerameti kendinden menkul, cafcaflı lakaplarla anılan sözde babaların racon kestiği Türkiye’yi, hukuktan başka yöntemlerin geçerli olmadığı bir seviyeye getirdik.”

“Kimsenin gözünün yaşına bakmadık”

“Uyuşturucu suçları ile mücadele ederken kimsenin gözünün yaşına bakmadık. Dünyada uyuşturucu suçlarına en ağır ceza verilen ülkelerin başında geliyoruz. Sadece son 3.5 yılda 750 bine yakın uyuşturucu suçu şüphelisi gözaltına alınmıştır.“Organize suç örgütlerine karşı 5 yılda 21 binden fala kişi gözaltına alınmış, 8 bine yakın kişi tutuklanmıştır. Kaçakçılık operasyonlarında da tarihi rekorlar kırılmıştır. “Suç sayıları azalırken suçların aydınlatılma oranları da giderek yükselmektedir. Terörle, suç örgütleriyle mücadelede elde ettiği başarılar birilerini de rahatsız etmiştir.

“İçişleri Bakanımızın yanında olacağız”

“Ülkede mikserler var. İçişleri Bakanımız Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var.“Suç örgütleriyle mücadelede İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah’ın izniyle bozacağız. “Buradan sesleniyorum Bay Kemal, Bay Meral size buradan ekmek çıkmaz, boşuna uğraşmayın.”

“Suç çeteleri mensuplarını ülkemize getireceğiz”

“Suç çetelerinin mensuplarını dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Bu suçluları da ülkemizde getirip yargıya teslime dene kadar peşlerini bırakmayacağız. “Gereken cevaplar muhatapları tarafından verilmiştir. Tarafların başvurusu üzerine başsavcılıklar da gereken tahkikatlara başlamıştır. “

“Toplumu suç çeteleri eliyle düzenleme”

“Eski Türkiye’nin hastalığı olan toplumu suç çeteleri eliyle düzenleme gayretlerinin yeniden hız kazandığını görüyoruz. Bu  yöntemi FETÖ de uzunca bir süre sinsice kullanmıştır. Ülkemizi suç örgütleri üzerinden hem içerde hem uluslararası alanda kıskaca almak, bundan siyasi sonuç üretmek peşindeler. “Ortada makul hiçbir sebep olmadığı halde seçimin 2023’te yapılacağını söylememize rağmen erken seçim teranesi tutturanların sufleyi nereden aldıkları malumdur. Boşuna uğraşmayın, seçim Haziran 2023’tür.”

“Terör örgütlerine de çetelere de gün doğuyor”

“Bugün suç çetelerinden medet umacak kadar çapsız, ilkesiz bir muhalefet anlayışı vardır. Kendini kullandırmaya, ülke düşmanlarının değirmenine su  taşımaya bu kadar gönüllü bir muhalefetin olduğu yerde terör örgütlerine de çetelere de gün doğuyor.“CHP Genel Merkezi tacizcilerin, onları koruyanların işgali altındadır. Tecavüzcülerin, onları koruyanların, hırsızların, onları koruyanların işgali altındadır. Terör örgütlerinin siyasi uzantılarının işgali altındadır. Milleti İttifakı adı altında CHP ile yol yürüyen herkes de bu utanç tablosunun ortağıdır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.