ERHAN YAVUZYILMAZ TEMASLARINI HIZLANDIRDI

ERHAN YAVUZYILMAZ TEMASLARINI HIZLANDIRDI

İYİ Parti’den Kırıkhan Belediye Başkan Adayı olan siyaset dünyasının tanınmış ve çalışkan isimlerinden olan Erhan Yavuzyılmaz, ilçede temaslarını hızlandırdı. Yavuzyılmaz, her zaman yanlarında olduğunu belirttiği Kırıkhanlı vatandaşları hanelerinde ziyaret etmeyi sürdürürken, Yavuzyılmaz’ın temaslarının hızlanması, Kırıkhan siyasetinde ses getirdi. İYİ Parti’nin başarısı için Kırıkhan’da çalmadık kapı bırakmayan Yavuzyılmaz, ilçede son olarak Bektaşlı Mahallesi’nde Beyza Eden ile Muhammet Eden’in düğünlerine katıldı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Yavuzyılmaz, Bektaşlı Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

VATANDAŞLARIMIZIN HOŞGÖRÜSÜNE TEŞEKKÜR EDERİM

Yavuzyılmaz, Bektaşlı Mahallesi’ne her geldiğinde vatandaşlar tarafından çok hoş karşılandığını belirtti. Vatandaşlara engin hoşgörülerinden dolayı teşekkür eden Yavuzyılmaz, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sorunlarına yakından tanıklık etmek, şikayetlerini dinlemek ve partimizin faaliyetlerini anlatmak için sürekli mahalle mahalle geziyoruz. Bugün de Bektaşlı Mahallesi’ndeyiz. Buradaki vatandaşlar değişim istiyor, ülkemizin artık ekonomik olarak istikrara kavuşmasını, iç ve dış politikada barışın hakim olmasını istiyor. Vatandaşlar Meral Akşener’i ülkenin başında görmek istiyor. Biz de kendilerine partimizi politikalarını anlatarak önümüzdeki dönemde desteklerini istedik. Bu anlamda bizleri son derece misafirperver şekilde ağırlayan Bektaşlı Mahallesi halkına canı gönülden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YAVUZYILMAZ İŞYERİNE ZİYARETTE BULUNDU

Erhan Yavuzyılmaz, Kırıkhan’da faaliyete giren Nil Antik işyeri sahibi Bülent Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yavuzyılmaz, ziyaretinde işyerini inceleyerek işler hakkında işyeri sahibi Bülent Yılmaz’dan bilgi aldı. Bir süre işyeri sahibi ile sohbet eden Yavuzyılmaz, hayırlı işler dileğinde bulunarak işyerinden ayrıldı. Erhan Yavuzyılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istikameti, İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin’in öncülüğünde Kırıkhan’da temaslarını sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.