EROL AKIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EROL AKIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başarılı hizmetleriyle tanınan İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşecek 2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Başkan Erol Akın, “Değerli esnaf arkadaşlarım, 28.07.2021 Çarşamba günü saat 14.00’te İsa Taş Plaza’da yapılacak olan İskenderun 2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına esnaf arkadaşlarımızın talebi ve ısrarı üzerine batar duruma gelmiş olan kooperatifi bulunduğu durumdan kurtarabilmek ve esnaflarımıza kredi konusunda daha çok yardımcı olabilmek için kooperatif başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunmaktayım. 2 Nolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi üye arkadaşlarımızın yapılacak olan kongreye katılmanızı, yeni seçilecek olan ben Erol Akın başkanlığındaki yönetim kurulumuz için desteklerinizi bekliyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz. Esnaf kredi kooperatifi için el ele verelim” dedi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz de “İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Sayın, Erol Akın kardeşimizdir. Esnafımıza daha güzel hizmetler yapabilmek için desteklerinizi bekliyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.